+371 6784 3771 buvkon@buvkon.lv
Projekta īstenošanas vadlīnijas

Laika gaitā ir gūta pārliecība par to, ka viens no nozīmīgākajiem aspektiem veiksmīgai un kvalitatīvai projekta attīstībai ir sagatavošanās posms pirms projekta realizācijas jeb priekšizpētes posms. Priekšizpēte pasūtītājam sniedz analizētu informāciju par projekta turpmākas attīstīšanas iespējām un riskiem, ar ko var nākties saskarties projektēšanas, būvniecības vai ekspluatācijas laikā.

Lasīt tālāk ...


Rīgas lidostas Gaisa satiksmes vadības torņa nākotnes vizuālais tēls

20. martā tika atvērti Metu konkursa “Rīgas lidostas gaisa satiksmes vadības torņa nākotnes vizuālais tēls” iesniegtie piedāvājumi.

Lasīt tālāk ...


Dalība Metu konkursa žūrijā  “Rīgas lidostas gaisa satiksmes vadības torņa nākotnes vizuālais tēls”

SIA “Būvkonsultants” valdes loceklis Normunds Eglītis no 16. līdz 18. martam tika uzaicināts žūrijas komisijas sastāvā Latvijas gaisa satiksmes organizētajā Metu konkursā  “Rīgas lidostas gaisa satiksmes vadības torņa nākotnes vizuālais tēls”.

Lasīt tālāk ...


Dalība starptautiskā seminārā par BIM pieredzi

SIA “Būvkonsultants” BIM komandas pārstāvis un projektu vadītājs Reinis Gaigalis 9. maijā starptautiskā seminārā “BIM” dalīdzies ar uzņēmuma pieredzi BIM būvprojektu vadībā.

Lasīt tālāk ...


Noskaidrots lidostas gaisa vadības torņa Metu konkursa uzvarētājs

VAS “Latvijas gaisa satiksme” organizētajā Metu konkursā "Rīgas lidostas gaisa satiksmes vadības torņa nākotnes vizuālais tēls" ir uzvarējis arhitektu birojs "Arhis Arhitekti" kā partnerus piesaistot vienu no lielākajām arhitektu, inženieru un interjera dizaina kompānijām pasaulē "Leo A Daly".

Lasīt tālāk ...


Mežaparka Lielā estrāde – divi ar pusi mēneši līdz Dziesmu svētkiem

12. aprīlī norisinājās pēdējā publiskā Mežaparka Lielās estrādes apskate vēl būvniecības stadijā, pirms pirmās būvniecības kārtas nodošanas ekspluatācijā, kas plānota 18. jūnijā.

Lasīt tālāk ...


Mežaparka Lielās estrādes pārbūves pirmā posma svinīgā atklāšana

7. jūnijā, 11 dienas agrāk kā sākotnējā termiņā noteikts, nodots ekspluatācijā Mežaparka Lielās estrādes pārbūves pirmais posms. Svinīgā atklāšana norisinājās pirmdien, 18. jūnijā.

Lasīt tālāk ...


Iemūrēta kapsula SWH Biroju centrā

2018. gada 15. jūnijā ar svinīgu kapsulas iemūrēšanu uzsākta SWH Biroju centra savienojošās daļas starp esošajiem korpusiem būvniecība, kas ir viens no būtiskākajiem posmiem pērn decembrī sāktajā Biroju centra ēku - Skanstes ielā 50A, 52, 52A – pārbūves procesā. 

Lasīt tālāk ...


BMW autosalona svinīgā atklāšana

11.05.2017. notika BMW autocentra svinīgās atklāšanas pasākums. 

Lasīt tālāk ...


Uzsākta Jaguar Land Rover autosalona būvniecība

2018. gada jūlijā Kārļa Ulmaņa gatvē 70 uzsākti Jaguar Land Rover autosalona būvniecības darbi.

Lasīt tālāk ...


"Jaguar Land Rover" autosalona laika kapsulas iemūrēšana

2018. gada 25. septembrī ar svinīgu kapsulas iemūrēsanu "Inchcape Motors Latvia" uzsāk Baltijā lielākā "Jaguar Land Rover" autosalona būvniecību.

Lasīt tālāk ...


SWH Biroju centra spāru svētki

2018.gada 27.novembrī svinīgā pasākumā aizvadīti SWH Biroju centra spāru svētki.

Lasīt tālāk ...